toscana

Eiendommen

---


Eiendommen ligger usjenert til på en topp i den toskanske borgen San Martino Al Vento. Herfra har man en nydelig utsikt utover de vakre åsene som strekker seg over landskaper fylt med vinranker, sypresser, oliventrær og middelaldrende slott – og gangavstand til hyggelige restauranter og hoteller.

San Martino Al Vento består av ca. 20-30 hus blant som for det meste er private hus, samt et lite B&B som heter Le Antiche Rime. Omtrent 10 minutters gange fra San Martino ligger landsbyen Castagnoli og vingården Rocca di Castagnoli. I tillegg til vinproduksjon driver de et flott hotell med en nydelig restaurant og egen vinbar som er åpen for vinsmaking hver dag. I Castagnoli finnes også en lokal osteria med mulighet for å spise ute på terrassen.


Eiendommen San Martino Al Vento,  er på ca. 79 mål som er inngjerdet. Eiendommen grenser til Castello di Brolio som tilhører den kjente Ricasoli familien som den dag i dag eier slottet og produserer over to millioner flasker vin. Ricasoli familien er kjent som Chianti Classico’s vugge og en av Italias første statsministere Bettino Riasoli som oppfant formelen på vinen Chianti Classico i 1716.

Hver enhet på Borgo San Martino får sin egen private hage med pergola. Øvrig areal blir opparbeidet som et parkanlegg med basseng, opplyste gangveier, beplantning, gressplener og parkering på privat område utenfor bebyggelsen. Hver enhet får eierandel til felles hage med øvrige arealer.